+46760056406

Värmland winterbelevenis

Värmland winterbelevenis

In de winter hebben wij deze aanbieding!

Bij een boeking van een appartement in de winterperiode kunt u gratis gebruik maken van sneeuwschoenen, langlaufsets, sleetjes en ijsvisgerei (mits het ijs in het meer dik genoeg is)..

Fyrbo Guesthouse

Geniet van de warmte van onze mooie appartementen aan het Gräsmången meer. In elk appartement zijn spelletjes aanwezig en boeken kan je vinden in de boekenkast in de entree. Ga naar buiten voor een winterwandeling als je geluk hebt zie je ’s nachts het prachtige noorderlicht.

Vanuit ons guesthouse kun je genieten van verschillende leuke winteractiviteiten. Alle materialen zijn gratis beschikbaar.

Sneeuwschoen sporen

Maak een wandeling op sneeuwschoenen door de prachtige bossen van Pinoleden en Naturstigen. Vanuit het huis kunt u de sporen volgen die u naar het winterwonderland van Värmland leiden.

IJsvissen

Ga ijsvissen op het Gräsmången-meer voor het huis.

Slee rijden

Rondom het huis zijn een aantal goede heuvels waar u kunt sleeën. Een leuke activiteit die je samen met vrienden of kinderen kunt doen. Maak wedstrijden en geniet van de winter.

Winter belevenis in Zweden

Superleuke winterbelevenis!

  1. Langlaufen: Värmland heeft tal van langlaufloipes die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. De loipes lopen door bossen, over heuvels en langs bevroren meren en bieden een prachtig uitzicht op het winterlandschap.
  2. Sneeuwschoenwandelen: Dit is een geweldige manier om de natuur van Värmland te verkennen. Trek een paar sneeuwschoenen aan en wandel door de ongerepte sneeuwlandschappen. Je kunt kiezen voor een begeleide tocht of zelf op pad gaan.
  3. Skiën: In Värmland zijn er verschillende skigebieden, waaronder Branäs, waar je kunt skiën en snowboarden op de pistes. Er zijn mogelijkheden voor beginners en gevorderden en de pistes zijn voorzien van moderne liften.
  4. IJsvissen: Bevroren meren bieden de perfecte omgeving om te ijsvissen. Huur een hengel en ga op zoek naar baars, snoek en andere vissoorten onder het ijs.
  5. Sneeuwscootersafari: Maak een tocht door het winterse landschap op een sneeuwscooter. Er zijn verschillende routes beschikbaar, van korte tochten tot meerdaagse safari’s.
  6. Huskytocht: Laat je voorttrekken door een team van husky’s door de bossen en over de meren van Värmland. Het is een unieke en avontuurlijke manier om de omgeving te verkennen.
  7. Schaatsen: In Värmland zijn er diverse bevroren meren waar je kunt schaatsen. Geniet van de frisse winterlucht terwijl je rondjes draait op het ijs.