+46760056406

Going North Fishing

Going North Fishing

Guesthouse Fyrbo at the Lake Gräsmången

Ons Guesthouse Fyrbo ligt direct aan het meer de Gräsmången. Naast het mooie viswater de Gräsmången kunt u ook vissen in een der andere meren zoals de Lersjön of Östra Örten.

Er is een grote kans op het vangen van snoek, snoekbaars, baars en allerlei witvis. Ook het vangen van zalmforel is aanwezig. Zowel in de Gräsmången en Lersjön/Östra Örten staat een boot voor u klaar zodat u direct kunt vissen.

Ice fishing

In de winterperiode kunt u op de bovenstaande genoemde meren goed ijsvissen. Materiaal voor ijsvissen is allemaal aanwezig.

Wat heeft Going North Fishing u te bieden? ..een complete visvakantie all-in ! Je hoeft nergens aan te denken, behalve hoe ik de grote snoeken aan wal krijg….

Vissen in Zweden

Vissen op snoek, snoekbaars, baars of witvis in Älvsbacka. Of je nu een beginner bent of op zoek bent naar een wat grotere uitdaging, in Älvsbacka is ervoor elk wat wils. Vissen in Zweden kun je op de grote meren zoals de Gräsmången of in de kleinere Lersjön. De Östra Örten is een groot en op sommige plaatsen vrij diep meer. Daarnaast zijn er in de bossen een aantal prachtige vijvers. 

Going North Fishing

Vanaf Fyrbo Guesthouse heb je direct uitzicht op het meer Gräsmången met zijn kristalheldere water. Hier zijn grote snoek en baars aanwezig en allerlei witvis. Probeer aas met natuurlijke kleuren zoals groen en blauw in de zomer en wat brutaler, bijvoorbeeld oranje in het voor- en najaar.

Aan de zuidkant van het meer stroomt Östanåsån uit en landt na ongeveer 1,5 km in Lersjön.

In Lersjön met humuskleurig en licht troebel water heeft de visser goede mogelijkheden op het vangen van snoek, snoekbaars, baars en allerlei witvis. Probeer aas met iets gewaagdere kleuren zoals geel, oranje of rood, die duidelijk zichtbaar zijn in het water.